“Chun” omistautui nykyiseksi hyvä.

Chun Kertphet onkin valmis myöntämään itselleen työskentelevien iso ottelu lähetetään tähän 2 toukokuuta 2014 Lumphinin myös Muai Thai Chedsee ohjelma lähetetään joka sunnuntai. Lisäksi hän pyrkii saattamaan laatu nyrkkeilijät vastaus politiikan vaiheessa myös kutsua Muay Thai fanit Thaimaassa otteluihin heikko aikana Järjestäjä jotta täynnä ihmisiä kiinnostavat pelejä uudelleen.

 

Chun Kertphet sanoi, että tällä kertaa hän on paljon toimii sekä Suek Kertphet ohjelmassa ja Muai Thai Ched nähdä päivittäin, että Muay Thai fanit Thaimaassa aina innolla katsomassa peliä. Lisäksi hän on toisen työn tai Suek Kertphet Sanchon taistelemaan koko maassa ensi vuoteen. Sitten nyt hän määritetty työstä hirvieläinten Kertphet tai hänen poikansa ottamaan vastuuta Suek Kertphet Sanchon sijasta hänet ja hänen poikansa on työnsä Suek Kertphet ja Suek Khlum Banponlamueng myös. Lisäksi Chun on antanut työtä hänen tiimityö hoitaa; esimerkiksi hän määritetty Kokert tai Somket Liangprasit South Koillis hän varattu Sia Heikki tai Kamchan Saokhamkate ottaa hirvi Kertphet olla suuri koordinaattori.

 

mt_fi2015-05-09

Sitten joku on kiinnostunut tuomaan nyrkkeilijät taistella Suek Kertphet yhteyttä tiimityö kullakin alueella. Toisaalta Chun on paljon töitä toimimaan ja hän haluaisi politiikan tarpeen lavalla Lumphinin luoda suuruuden. Lisäksi hän haluaisi tehdä lista erinomainen nyrkkeilijät Muay Thai fanit Thaimaassa samoin kuin Muai Thai Ched ks joka sunnuntaisin sekä työskentelyyn parhaansa. Sanchon ohjelma hänen poikansa voisi hoitaa kaikki sekä tiimityö kullakin alueella, kuten Kokert, Sia Kamchan, Toihuaipong ja Manoi Udon hoitaa jokainen. Näin ollen jokainen ottaa heihin yhteyttä, mutta hän ehkä toimi ohjelmissa Bangkokissa. Lopuksi hän haluaisi kaikkien katsomaan iso ottelu 2 toukokuuta 2014, ja tämä ottelu saattaa olla mestari pari nyrkkeilijä tai Lauri kohdata Seksan, joka on mielenkiintoinen katsella paljon.
O Jääpallo haastaja
Lontoolainen Jimi Manuwa, lyömätön uransa 14-taistelua Vapaaottelu ja hänen kolme ensimmäistä UFC kilpailuihin kevyen raskaansarjan sai kultaisen lipun tiistaina ilmoittamalla, että hän joutuu 205 kg n haastaja Alex Gustafsson tärkein tapahtuma Lontoossa, Lue lisää Telegraph News.
Gustafsson kertoi Telegraph Sport, että kun otetaan huomioon niiden tyylejä “me laitamme kova show”. Molemmat miehet ovat valtava hyökkääjien ja tyyli ottelu-up pitäisi tuottaa ilotulitus.
“Se on suuri mahdollisuus ja olen aina sanonut, aion taistella joku. Se on suuri tapahtuma, ja nyt haluan saada minun peukalo korjata, koska hankkia lähtöviiva seinät koska haluan päästä takaisin kuntosalilla,”Manuwa kertoi Telegraph Sport, ottaa pahoinpidellään Ryan Jimmo Manchester 11 päivää sitten.
MMA muuttui Manuwa’s life jälkeen mikä on ollut syvästi huolissaan teiniiässä. Hän aloitti koulutuksen kolme kertaa päivässä paneutunut Sport, Muay Thai Brasilian jiu-jitsu, nyrkkeily Kreikkalais-roomalainen paini. Neljä vuotta sitten, ikä 29, hänestä tuli ammattimainen urheilija.

Leave a Reply