Muay Thai -tuki on tytöille hyvä

Kun käynnistät muay thai -harjoituksen ensimmäistä kertaa, “ajoitus” voi olla erittäin pelottava, jos et tiedä mitä se todella on. Useimmat aloittelijoiden tytöt ajattelevat, että “ajoitus” on yksi askel pois taistelusta. Jos harjoittelet vain muay thai -ohjelmaa polttamaan kaloreita ja saat sydänrutiinia, ajoitus on valinnainen, mutta suosittelen sen sisällyttämistä koulutukseen, jos tavoitteena on taistella tai parantaa taitojasi. Se auttaa sinua myös jatkamaan hauskanpitoa ja nauttimaan muay thai-urheilusta.
Vinkkejä ajoituksen parantamiseen
Jos haluat todella parantaa Muay Thai -urheilua, ajoitus olisi lisättävä harjoittelurutiiniin. Ajastus on suunniteltu harjoittamaan uusia tekniikoita ja vahvistamaan perusmenetelmiä. Sitä käytetään auttamaan hyvään tukikohtaan taistelemaan. Kun vastustaja tunnistaa voiton, nämä voitot jatkuvat. Voit hyödyntää ajoitusta ja koulutusta noudattamalla näitä vinkkejä.
Vihje 1 Et mene 100%: iin
Helpoin tapa tietää, onko joku uusi, on se, kun henkilö antaa 100% yrittää pudottaa kumppaninsa. Muista, että koulutat parantamaan tekniikkaa, älkää pudottako kumppaniasi. Taistelu on tiimityötä, eikä sen pitäisi olla 100%.
Vihje # 2 Jätä egosi ovelle
Saat osuman ja tulet osumaan. Hyväksy se ja valmistaudu siihen. Voit voittaa egosi Ihmiset, jotka kokevat olevansa liian hyviä potkimaan tai lyövät, eivät ole yhteydessä todellisuuteen leirin aikana.
Vihje # 3 Etsi mahdollisuuksia / Ajoitus on kaikki
Älä potkaise vain potkimista harjoituksen aikana. Etsi avaus vastustajan vartijasta ja yritä hyödyntää sitä.

Leave a Reply