Opi Muay Thai: n tehostamaan itsepuolustusta ja parantamaan kuntoa

Muay Thai on yksi taisteluurheilulajeista, jonka tavoitteena on saada harjoittelija tuntemaan itsepuolustustaitojaan hyvin ohjelmoitujen harjoitusten avulla. Sitä tarjotaan erikoistuneissa koulutusleireissä, joissa on kokenut henkilökunta, joka kouluttaa kaikkia fyysiseen kuntoonsa. Koska se on jaettu vaiheisiin, ihmiset, jotka vierailevat Thaimaassa heidän loma-aikoina, voivat ilmoittautua harjoitusleirille ja saada koulutusta omaan kehonsa parantamiseen sekä parantaa puolustustaitojaan.

Koulutusaikataulu

Koulutus on erilainen harjoittelijan tavoitteen ja kehon alkuperäisen kunnon mukaan. Niille, jotka ovat rasvaisia ​​ja joustamattomia, he eivät voi aloittaa heti tehdä Muay Thaimaan intensiivisiä harjoituksia. Heitä ohjataan tekemään pieniä harjoituksia, kuten juoksemaan useita kilometrejä rannalla, tekemällä pushupsia ja kyykkyjä sekä muita pienempiä harjoituksia, jotka ovat vähemmän intensiivisiä. Tavoitteena on saada ne erittäin joustaviksi aiheuttamatta vahinkoa ennen kuin he osallistuvat rasittavaan ja voimakkaasti mukana oleviin Muay-harjoituksiin. Kun olet tullut joustavaksi ja fyysisesti sopivaksi, voit tutustua Muay Thai -harjoituksiin oppiaksesi useita puolustustaitoja.

Muay Thai: n itsepuolustustaidot

Ensinnäkin harjoittelijat saavat aikaan, miten heidän kehonsa, sielunsa ja mielensä toimivat yhteistyössä täydellisen koordinoinnin varmistamiseksi. Harjoittelijoille opetetaan, miten potkia ja lävistetään voimakkaalla voimalla ja pyritään tehostamaan vastustajansa vahinkoa. Muay Thai -harjoittelijana sinut opetettaisiin herkistä osista, jotka osuvat, jos sinua hyökätään äkillisesti ilman valmistelua. Koulutuksen korkeammat tasot käsittävät tappavan taktiikan, joka vaatii eniten omistautumista, koska saatat lopulta luopua ennen kuin suoritat koulutuksen monimutkaisten ja vaikeiden harjoitusten vuoksi. Se on hyvä niille, joilla on painonpudotuksen tavoitteet lomiensa aikana, koska Muay Thai -harjoitukset vaikuttavat jokaiseen kehon osaan.

Leave a Reply