Parannetaan terveyttä Muay Thaimaassa

Useimmat ihmiset tietävät, että liikunta on yksi tärkeimmistä asioista, joita voisitte tehdä kuntoon, laihtumiseen ja terveyteen. Ja he ovat oikeassa oikeassa – tutkimukset osoittavat johdonmukaisesti, että liikunta on yksi suurimmista terveyden ennustajista – se tekee meistä vahvemman, se vähentää mahdollisuuksia saada sairaus – se kirjaimellisesti lisää eliniänsä. Joten mikä on se, mikä tekee meistä laiskoja, kun tiedämme, että älykkäin asia, jonka voisimme tehdä, on käyttää?
Luonto on tavallaan kaksiteräinen miekka. Kuten ihmiset, joita me haluamme liikkua, meidän täytyy liikkua, jotta kehomme pysyisivät terveinä ja vahvoina. Jos emme liiku tarpeeksi, kehomme lihakset alkavat kokea atrofiaa, mikä tarkoittaa, että ne vähenevät koon, elastisuuden, voiman ja voiman suhteen. Meidän nivelet heikentyvät, sydämemme alkavat heikentyä. Ja mielemme ei ole niin terävä.
Mutta kääntöpuolella, jotta asiat olisivat hieman mielenkiintoisia – meillä on ihmisinä myös voimakas voimaa säästää energiaa. Niinpä me pyrimme käyttämään vähiten energiaa, jota voimme tehdä jotakin. Ja kuten tiedämme, nykyään voimme tehdä toimeentulomme työskentelemällä tietokoneella. Käytämme autoa pääsemään markkinoille ja ostamaan ruokaa. Saamme kotiin saman auton ja istumme television edessä, kun syömme illallisen. Tämä on loistava tapa säästää energiaa, mutta tämä on valtavan edullinen, kun terveydemme pahenee.
Miten siis löydämme oikean tasapainon? Emme tietenkään halua mennä täyteen kuntoilutilaan ja tehdä pushupsia koko päivän. Me ylitämme ja kehomme heikentyvät sen seurauksena. Mitä haluat tehdä, on löytää oikea tasapaino kovan fyysisen työn ja kehon välillä ja levätä. Se voi kuulostaa vaikealta – mutta vakuutamme teille, että se on itse asiassa melko yksinkertaista. Tämän vaikein asia on, että sinun täytyy työskennellä kovasti töitä kurinalaisuuden tapaan, kun on kyse usein ja usein työskentelystä pitkään. Mutta jos jatkat, onnistutte parantamaan terveyttäsi dramaattisesti. Voit laihtua ja laihtua, ja näytät ja tuntevat olosi paremmin kuin koskaan ennen.

Leave a Reply