Älä pelkää erinomainen mietintö.

Teeteedet 99 vahvisti, että hän pelkää koskaan erinomainen kilpailijoita paitsi kasvaa paino. Näin ollen se olisi parhaiten huomioon tiimityön hoitaa asiaa ennen kuin hän ei voi seistä tämän ongelman.

 

Teeteedet 99 tai big boss Teedet 99 paljasti toimittaja Muai Siam että koko ajan hän pelkää koskaan hyviä kilpailijoita paitsi kasvaa paino että hän ei voi tehdä luettelon kuin hänen ehdottaa. Näin ollen yhteistyöllä pitäisi hoitaa asiaa, ennen kuin hän ei voi seistä tämän ongelman myös.

 

Teeteedet 99 sanoi, että hän yritti ei huolehtiminen syyttää itseään joku koska hänen tietäen itse hyvin; kuitenkin hän ei voi seistä tässä ottaen etu toiminta todellakin. Näin ollen seuraavan kerran hän saattaa ehdottaa 3 tasoa paino häntä valitsemaan. Sitten hän toivoo kukaan suorittaa tämän säännön.

Leave a Reply