“Sprinter” kehittää olevansa hyvä Muay Thai Thaimaassa koulutusta.

Dabphang Kongphrab kävi ilmi, että hän on todella iloinen uudelleen että pikajuoksija ja Yodphet Dabphangnakornbarn voivat luoda erinomainen muodossa. Sitten hän toivoo, että lähitulevaisuudessa he saattavat onnistua tai ymmärtää vyön mestari Muay Thai camp varmasti. Lisäksi Sprinter haluan voittaa 3 – 4 kertaa, sekä osoittaa hänen suorituskyky Phanpayak Chitmeungnon myös.

 

Moroever, toimittaja tuli Dabphang tai surgeant kaupunginjohtaja Nithisit Thangsirisakulthai tai iso pomo uusi tähti Muay Thai camp Plean Club hänen olevan todella ylpeä 2 nyrkkeilijät; eli pikajuoksija ja Yodphet Dabphangnakornbarn luoda erinomainen lomakkeita poistamalla niiden pari nyrkkeilijöiden Suek Kertphet Lumphinin boxing Stadium. Siksi hän odottaa tulevaisuudesta molemmat onnistua täysin Muay Thai Campille.

 

Dabphang paljasti, että hän haluaisi olla disciplinable nyrkkeilijät pikajuoksijat ja Yodphet, joka loi erinomaisen toimii. Lisäksi pitäisi parantaa jatkuvasti tarkoituksena on hahmottaa vyön mestari Muay Thai harjoitusleiri. Toisaalta Sprinter haluan voittaa 3-4 ottelua sekä osoittaa hänen suorituskyky Phanphayak Chitmuengnon. Näin ollen hän haluaisi Muay Thai fanit Thaimaassa kiinni silmät häntä ja lähettää hänelle edistäminen on erinomainen nyrkkeilijä lähitulevaisuudessa.

Leave a Reply